Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Bedrijfnieuws
Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd.
Thuis

Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd.

CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. certificaten
CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. certificaten
Groot! Roger, u hielp veel voor mijn zaken!

—— Mohammad

Geachte Heer Roger Zhang, dank voor uw goede raad, zal ik denken om meer orden aan u in de komende jaren voor te leggen. Tom

—— tom banda

Hallo is Roger, u een verbazende afdelingschef! Ik vertrouw op OB!

—— John Adele

Ik ben online Chatten Nu

Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd.

Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : DB ROLL VOORMALIGE
Aantal werknemers : 45~60
Jaarlijkse omzet : 3 Million-5 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 60% - 70%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Bedrijfinleiding

Wij worden gevestigd in Jiangyin-stad, Jiangsu-provincie, specialiseren ons in de productie van diverse soorten hoge snelheid, hoge precisiebroodje die machines, met de ervaring van meer dan 20 jaar vormen. Het heeft hoogst lof door klanten van over de hele wereld bereikt, wegens hoogste kwaliteit en concurrerende prijs van de producten. Bedrijfprincipe: hoogste kwaliteit, lage prijs.

Wij een professionele fabrikant van het koude vormen zich materiaal (vooral vormde de hoge moeilijkheidskoude staal), winnen het vertrouwen van klanten die door zijn eerlijkheid, pragmatische verrichtingsfilosofie, geavanceerde technologie, innovatief ontwerp, uitstekende kwaliteit, superieur na de verkoopdienst, concurrerende prijs, enz. denken.

 

Hoofdproducten

Wij veroorzaken hoofdzakelijk allerlei die de tegelbroodje van de dakmuur machine, c-purlin, z-purlin, verwisselbaar purlinbroodje van C&Z vormt machine, unikanaal machine vormen, het broodje van de rekplank vormt machine, vangrailbroodje vormt machine, het broodje van het kabeldienblad vormt machine, het broodje die van het metaaldek vormt vormen machine, onderaan pijpbroodje vormt machine, het broodje van de rolling shutterdeur vormt machine, autostapelaar, EPS/PU-de productielijn van het sandwichpaneel, die lijn, besnoeiing aan lengtelijn, buismolen, enz., hoofdzakelijk in bouwgebruik scheuren.

 

Na de verkoopdienst

1). De ingenieur zal vrije opleidingslessen werkt in de fabriek van de koper geven.

2). De Koper zal het kaartje van de retourlucht voor Ingenieur kopen als de visumaanvraag wordt goedgekeurd. De koper is ook verantwoordelijk om geproduceerde uitgaven te dragen, b.v. visumformaliteiten, maaltijd, aanpassing en toelage van USD100 voor ingenieur per dag.

3). Tijdens deze waarborgperiode, zullen wij vervangstukken zonder enige die last in het geval van kwaliteitsdiscrepantie verstrekken door ons wordt veroorzaakt. Als de defecten door uw onjuiste verrichtingen worden veroorzaakt, zullen wij de kopersvervangstukken bij kostprijs verstrekken.

4). Wij zullen de koperskostprijs van vervangstukken voorbij één jaar laden en zullen technische gids op lange termijn verstrekken.

 

Foto van de Fabriek

CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Onze cliënten

 

CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. Bedrijfsprofiel 1   CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. Bedrijfsprofiel 2CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

   CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. Bedrijfsprofiel 4CHINA Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Contactgegevens
Jiangyin Dingbo Technology CO., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Emma Teng

Tel.: +8613921262246

Fax: 86-510-86952138

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)